Koninklijke Dekker Geschiedenis

 

Passende oplossingen voor in en om het huis

 

Koninklijke Dekker vindt zijn oorsprong in 1885, als een kleine lokale houthandel. Sindsdien is het familiebedrijf uitgegroeid tot een van de meest vooruitstrevende houtbedrijven in Nederland en Europa, gespecialiseerd in de import, export en verwerking van hout en houtproducten met kantoren op alle continenten en bossen, productie en logistiek in Zuid Amerika.

De groei van het bedrijf is grotendeels gestoeld op een constante uitbreiding van de productiecapaciteit en assortiment en verbetering van techniek en kennis.

Middelen worden jaarlijks aangewend voor meer geavanceerde houtbewerkingslijnen, optimalisering van de arbeidsomstandigheden en het realiseren van multifunctionele bedrijfsgebouwen. Door deze continue herinvestering in het bedrijf zijn de productiefaciliteiten op ieder moment aangepast aan de meest recente technische innovaties.

Ondanks de hoge mate van automatisering staat flexibiliteit en leverbetrouwbaarheid altijd voorop, jonge mensen worden voortdurend binnen het bedrijf opgeleid om een bijdrage te kunnen leveren aan het vergroten van het assortiment, de omzet en natuurlijk de kwaliteit en service.

Naast de Dekker Houtbedrijven in Den Haag en Vianen, is Dekker Vastgoed B.V. het grootste bedrijf. Binnen Dekker Vastgoed worden projecten ontwikkeld, gebouwd en vervolgens verhuurd, beheerd en onderhouden.


Elephant by DekkerLoading
Loading