This website uses cookies to enhance your experience.

Welkom bij het klantenportaal van Dekker Hout. Na het inloggen ziet u prijzen en voorraad, en kunt u direct bestellen. Bent u klant van Dekker Hout, maar heeft u nog geen account? Vraag dan een account aan. Bent u nog geen klant, maar heeft u interesse in een dealership van Austria Deuren, Elephant tuinproducten of het bestellen van hout? Neem dan contact met ons op.


Wij zijn anders

Nee, echt waar. Wij hoeven niet zozeer groter te worden. We willen gewoon met veel plezier werken en een kleine bijdrage leveren aan een duurzame wereld.

Geen tenders en Excel Sheet Management, maar loyale partnerships en Quick Response Manufacturing. Geen hokjes, maar samenwerken in cellen. Geen vervuilend energieverbruik, maar netto productie van zonne-energie en zelfvoorzienend in warmte uit houtmot. En wel iedere dag blijven innoveren natuurlijk. Niet alleen betere, maar ook makkelijker toepasbare producten maken. Investeren in (gerobotiseerde) machines, maar vooral in mensen. Want Koninklijke Dekker is geen verzameling van bossen, fabrieken, machines en voorraden, maar meer dan 600 hardwerkende Nederlanders, Belgen, Fransen, Duitsers, Bolivianen, Chilenen, Indonesiërs en Maleisiërs met een passie voor hout (en bouwproducten).Zoek naar onze FSC®, PEFC en en GRS gecertificeerde producten.

Loading
Loading