This website uses cookies to enhance your experience.

• Duurzame gevelbekleding op Tiny houses en kleine vakantiewoningen

maandag 13 februari 2023

Voor dit maatwerk project produceerden wij de Elephant gevelbekleding in onbehandeld thermisch gemodificeerd Radiata Pine, in de uitvoering Stripes XL. 
Verticaal gemonteerd door middel van RVS nagels op rasters van 2 maal 18 mm geïmpregneerd vuren.
 
De omkaderingen langs de kopse kant en de openslaande deuren zijn van hetzelfde hout, maar hebben een op maat gemaakt profiel. Dit verschil accentueert de vorm van de cabin en is daarmee voornamelijk een esthetische keuze geweest.
 
Deze houten bekleding gaat na verloop van tijd prachtig vergrijzen. Hierdoor kleurt deze cabin goed mee in zijn, door natuur omringde, omgeving en behoudt het zijn luxe uitstraling.
 
Tiny houses en kleine vakantiewoningen blijven populair en klanten kiezen vaker voor een meer duurzame en hoogwaardige afwerking.

PETER BEEKHUIZEN (Koninklijke Dekker) en Demi Nadia Beurskens (Liberte Tiny Houses) spreken de ontwerpen gezamenlijk door, om er zeker van te zijn dat er niks over het hoofd wordt gezien. 
Zo gaandeweg hebben ze een efficiënte en goed werkende manier gevonden om het maatwerk van de huisjes te vertalen in een op maat gemaakte gevelbekleding voor de klant.

#Houtnatuurlijkvannu #FSC #gevelbekleding
Loading
Loading